Eerste steenlegging nieuw hoofdkantoor Emons Group

March 15, 2012

Eerste steenlegging nieuw hoofdkantoor Emons Group

Donderdag 1 maart 2012 heeft de eerste steenlegging van het nieuwe hoofdkantoor van de Emons Group te Milsbeek plaatsgevonden. José Kerkhoff, echtgenote van de onlangs overleden architect - Frans Kerkhoff-, die dit prachtige gebouw heeft ontworpen, legde symbolisch de eerste steen voor deze nieuwbouw.

In lijn met deze duurzame "Emons" strategie, is het nieuwe hoofdkantoor volledig CO2 neutraal ontworpen en wordt er gebouwd met duurzame bouwmaterialen. Verder zijn te vermelden, een groot front van fotovoltaïsche zonnecellen, gebruik van aardwarmte voor koeling en verwarming, driedubbel glas en vooral uniek in de hal een 12 meter hoge groene wand van binnenplanten.

Het gebouw aan de Rijksweg te Milsbeek past perfect in de Regiovisie van de Noord-Limburgse Gemeenten en zal plaats bieden aan ongeveer 80 nieuwe arbeidsplaatsen in onze regio. Middels dit kantoor zal de Emons Group in staat zijn 'n aantal werkmaatschappijen te centraliseren om daarmede meer synergie te creëren.

De Emons Group is vooral bekend van haar innovatieve gepatenteerde transport concepten, waarmee men in Europa marktleider is. Met deze duurzame transportdiensten wordt veel CO2 bespaard en daarmede is Emons één van de meest milieuvriendelijke transportondernemingen in Europa.

Video DzG_tSgzXXw

 

« Back to the news overview Share this: LinkedIn Google+ E-mail

« Newer message

Older message »

Mobiele opleiding als strategie

Mobiele opleiding als strategie

January 1, 2010 - De Emons Group Holding heeft voor de opleiding van haar chauffeurs een drivers academy opgezet. De academy is gehuisvest in een speciaal hiervoor ontwikkelde trailer waardoor recruitment, training... Read more »