Allround monteur (NL)

October 15, 2020

Allround monteur (NL)

Ben jij die enthousiaste techneut die ons team in Milsbeek komt versterken? Vind je het als monteur fantastisch om met gespecialiseerd materieel te werken? Bij ons ben je dan aan het juiste adres! De Emons Group beschikt over een prachtige vloot vrachtauto's, 2WINs (dubbeldeck trailers), glasbinnenladers en overige speciale trailers zoals de Transloader en de Logi. Je analyseert, repareert en onderhoudt trailers en elektrische pallettrucks. Daarnaast voer je kleine reparaties en inbouwwerkzaamheden uit aan onze trekkers, zowel in onze werkplaats als onderweg. Je bent flexibel, kunt snel schakelen en houdt ervan om in een professioneel en informeel team te werken. 

 

Je hebt…

 • Kennis van pneumatiek, hydrauliek en elektrotechniek

 • Een streepje voor als je in het bezit bent van een groot rijbewijs

 • Analytisch vermogen waarmee je eenvoudig problemen constateert én je kunt deze snel en adequaat oplossen

Je bent…

 • in staat zelfstandig storingen te lokaliseren en te repareren

 • een teamspeler, maar je kunt ook zelfstandig goed werken

 • gemotiveerd en toont inzet

 • je bewust van je eigen verantwoordelijkheden en bevoegdheden en stelt hoge eisen aan je werk

 • niet tevreden met een gemiddelde prestatie 

Wij zijn…

‘We are Emons’; een een familiebedrijf dat al meer dan 75 jaar hoogwaardige en duurzame logistieke oplossingen ontwikkelt en aanbiedt aan klanten op de Europese markt. Dit doen we samen met en voor de klant, door de juiste combinatie van innovatie, ondernemerschap, enthousiasme en creativiteit. 'Making connections' staat daarbij hoog in het vaandel. De Emons Group is eigenaar van dochterondernemingen Van Huët Glass Logistics, Emons Cargo|2WIN en Hofmans en heeft haar hoofdkantoor in Nederland. Business units en filialen in Duitsland, België, Polen, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk en Spanje.

 

Meer over de functie

Vacaturenummer:  202006

Vacaturenaam:      Allround monteur

Omvang:               1,0 FTE

Locatie:                 Milsbeek

Salaris:                  Marktconform (cao beroepsgoederenvervoer)

Ingangsdatum:       Z.s.m.

 

Reageren

Ben jij de persoon die wij zoeken? Mail ons dan zo spoedig mogelijk je curriculum vitae met motiverende brief (getstarted@emons.eu). Wanneer je vragen hebt over de vacature kun je deze stellen via het eerder genoemde e-mailadres: getstarted@emons.eu.

   « Back to the news overview Share this: LinkedIn Google+ E-mail

   « Newer message

   Older message »

   October 15, 2020

   mechaniker (NL)

   October 15, 2020 - Wir suchen einen begeisterten Schlosser für unsere Werkstatt in Milsbeek. Als Mechaniker ist es für Dich eine Herausforderung, mit unserer Spezialausrüstung zu arbeiten. Wir haben... Read more »